Software ontwikkelingMaatwerk

Bouwstenen

Een verzameling van software bouwstenen, gebaseerd op het Microsoft .NET framework. Elk van deze bouwstenen heeft zich reeds bewezen in de praktijk en laat ons toe om efficiënter toepassingen te ontwikkelen. Voorbeelden van bouwstenen zijn : gebruikersbeheer, meerdere talen, standaardschermen met zoek-, sorteer- en filtermogelijkheden, import, export, logging, documentgeneratie, … Binnen Eye-t hebben wij de nodige expertise om op basis van deze bouwstenen een efficiënte software toepassing (ERP, CRM, …) op maat van uw bedrijf te schrijven.

Mobiele Apps

Eye-t helpt je om jouw logistieke processen efficiënter te laten verlopen aan de hand van mobiele Apps. Deze zijn raadpleegbaar op smartphone of tablet. Soms is het interessant om bepaalde zaken “on the road” te kunnen beheren. Met de apps die op uw maat werden gemaakt is dit steeds mogelijk.

Migratie

Hebt u een grote verscheidenheid van gegevensbestanden zoals Ms Excel, Ms Access, Ascii, XML, of grotere relationele databanken? Wij zorgen dat alle gegevens worden samengebracht in een nieuwe duidelijke structuur. In tal van sectoren hebben we reeds succesvol migratie trajecten uitgevoerd. Wij vinden het vanzelfsprekend, dat u uw bestaande gegevens gestructureerd kan opnemen in een nieuw software systeem.

Support & onderhoud

Wij garanderen dat uw toepassing up-and-running blijft. Vragen (via telefoon of e-mail) worden direct beantwoord, overeenstemmend met de voorwaarden binnen het onderhoudscontract. Wij vinden het belangrijk dat u niet alleen bij de opstart en implementatie van uw software systemen, maar ook voor uw dagdagelijkse vragen kan rekenen op onze knowhow.

Integratie

Heeft u ook systemen, die elkaars taal niet spreken? Of wilt u de nieuwe toepassingen koppelen aan een bestaand pakket en zoveel mogelijk automatiseren? Wij helpen u bij het integreren van verschillende systemen. Wij staan in voor het ontwikkelen van de interfaces, maar eveneens voor het opstellen van specificaties (gegevensuitwisseling) en het opvolgen/begeleiden van alle betrokken partijen. Daarnaast hebben wij ook een uitgebreide kennis van sector specifieke standaarden, zoals bv. HL7.

Formulier scanning

Handmatige verwerking van gegevens (bv. enquêtes, examens, aanvragen, aangiftes, …), blijft nog steeds tijdrovend en foutgevoelig. Met behulp van OCR/OMR/Barcode technologie kan dit geautomatiseerd verlopen. De informatie van elk document wordt zo herkend, verwerkt en toegevoegd in uw backoffice systeem.

Barcode & etikettering

Barcodes zijn niet meer weg te denken in tal van sectoren. Eye-t heeft zich gespecialiseerd in verschillende barcode formaten (Code 128, Code 39, EAN, Interleaved 2 of 5, …), het aansturen van printers (Zebra, Brady, …), specifieke etikettering (formaat, wateroplosbaar, …) en mobiele toepassingen/handscanners.